Etusivu


2 kommenttia:

 1. Hei, Olen kiinnostunut kevät-/kesä-pennuistanne.

  VastaaPoista
 2. Olemme aviopari, jäin juuri eläkkeelle. Mieheni ollut jo joitakin vuosia. Meidän 10-vuotias erittäin rakas Luca-shelttimme kuoli mukoseeleen n. vuosi sitten. Nyt olemme valmiit ottamaan uuden kaverin perheeseemme. Koira tulee muuttamaan rivitaloasuntoon Kuopiossa metsämaastojen läheisyyteen.
  Toiveemme on uroskoira, mielellään trikki tai bluemerle. Lucalla oli mukoseeleen lisäksi kinnervamma ja cushing, joten terveys on kuitenkin tärkein ominaisuus. Haemme ehdottomasti tervettä yksilöä, mutta emme tarvitse näyttelykriteerit täyttävää poikaa.
  Meillä on ollut perheessämme koiria jo lapsuuden kodeissa: sekarotuisia, pystykorvia, mäyräkoira, saksanseisoja, cairn-terrerejä ja lisäksi miehelläni on kokemusta kolmesta saksanpaimenkoirasta. Kasvatusmetodimme on palkitseminen ja hyväksynnällä kouluttaminen, ei siis fyysistä kuria tai keppejä. Koiramme ovat aina olleet tärkeitä perheenjäseniä.
  Luca oli ilonamme lähes 10 vuotta. Tuona aikana ihastuimme rotuun ja sen palveluskoiraominaisuuteen ja luotettavuuteen. Luca oli erittäin hyvin koulutettu koira ympäristönkin mielestä, silti hän ei menettänyt hassuttelua ja iloisuuttaan, hän oli rohkea ja lapsia rakastava kaveri. Pystyimme huoletta päästää hänet pihallemme ja voimme kuljettaa mukana kytkemättä. Hän oli täysin hallussamme. Shelttiin tutustuin eka kerran tyttäreni valloittavan Elmo-koiran kautta. Luca oli itseasiassa Elmon poika.
  Haemme lähinnä lenkkiseuraa metsäpoluille ja päivien iloista täyttäjää, jonka kanssa harrastamme kaikkia hassuja ja haastavia temppuja palkitsemisperiaatteella niin lenkeillä kuin sisällä kotonamme. Koira on osa perhettämme ja kulkee aina mukanamme. Emme ole kiinnostuneet näyttelyistä tai esim. agilitystä. Jos näyttelyissä tulee käyttää, tyttäreni on valmis niin tekemään.
  Olemme todellakin valmis tekemään kaikki tarvittavat terveystestit, jotta rotua vaivaavat perinnölliset sairaudet saadaan taltutettua.

  VastaaPoista