maanantai 17. helmikuuta 2020

Kuulumisia!


Aika on taas vierähtänyt ja paljon on ehtinyt viime kesän jälkeen koirienkin parissa tapahtua. Firan pennut ovat nyt jo 10 kk ja kevään/kesän kuluessa onkin tarkoituksena teettää terveystutkimuksia Windalle ja Fridalle. Tytöt ovatkin jo kovasti kasvaneet ja alkavat pikkuhiljaa näyttää ihan kelpo sheltin aluilta ;D Alla pari kuvaa siskoksista!

Kuva: Asta Penttinen

Kuva: Asta Penttinen

Olemme saaneet myös lisää perheenlisäystä, sillä lokakuussa 19, meille muutti Windan painikaveriksi ihana pikkutermiitti "Fei". Fei on meidän lauman nuorin tulevaisuuden toivo ja yhteisomistuksessa Pikikuonon kasvattajan Sarin kanssa. Tästä pikkutermiitistä, jos jostain, luonnetta kyllä löytyy ja se hurmaa kyllä kaikki kerrassaan hulvattomalla luonteellaan. Feistä löytyy lisää tietoa sen omalta sivulta.

Pikikuonon Viehkeä Viettelijätär "Fei"
Kevään/kesän 2020 aikana on myös suunnitteilla kaksi eri shelttipentuetta, joista julkaisen myöhemmin lisää tietoa, kun mahdolliset astutukset ovat onnistuneet. Suunnitteilla on kuitenkin pentuja kaikissa väreissä. Pentueista ja suunnitelmista voi tiedustella lisää sähköpostitse. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti