sunnuntai 6. syyskuuta 2020

Kuulumisten päivitystä!

 Kesä on lähes vierähtänyt ja näin ollen päätin kiireen hellittäessä hieman päivittää kuulumisia blogiinkin. Kesän/syksyn pentusuunnitelmat ovat menneet molempien narttujen kohdalla kokonaan uusiksi ja näin ollen astutukset siirtyvät ajankohdiltaan seuraaviin juoksuihin. Seuraavat pentueet ovatkin siis tulossa vasta loppuvuodesta 2020/alkuvuodesta 2021. Pentukyselyitä on tullut hurjan hurjan paljon ja pahoittelenkin, etten ole kaikkiin kyselyihin varmastikkaan ehtinyt/muistanut vastata.

Vuosi 2020 on ollut tähän asti muutenkin todella erilainen verrattuna aiempiin vuosiin koirien parissa. "Normaalisti" tähän mennessä vuotta olemme ehtineet käydä ja kiertää useammat näyttelyt ulkomaita myöten. Kuitenkin vallitsevan korona tilanteen vuoksi suurin osa näyttelyistä on peruuntunut, eikä loppuihinkaan järjestettyihin  näyttelyihin ole juurikaan tämän vuoksi suurta hinkua ollut. Näin ollen olemmekin viettäneet koirien kanssa kevättä ja kesää hyvin pitkälti kotona ja Suomen sisällä luonnossa liikkuen ja normaali arkea jatkaen. Poikkeuksena Fei ja Waldo pääsivät kuitenkin Sarin (kennel Pikikuonon) mukaan edustamaan Liettuan Druskininkain näyttelyyn elokuun alussa, josta Fei nappasi Liettuan juniorimuotovalion tittelin, sekä Waldo Liettuan muotovalion tittelin, sekä myös sen johdosta Suomen muotovalion tittelin💗

31.8 Fei kävi terveystutkimuksissa ja silmien. polvien, sekä sydämen osalta todettiin täysin terveeksi. Myös lonkat, kyynärät ja selkäkuvat näyttivät ell. silmiin lupaavasti hyviltä. Näistä odotamme vielä kuitenkin kennelliiton lausujan virallista lausuntoa. Syyskuun aikana terveystukimuksiin lähtevät vielä 2. pentueen tytöt Frida ja Winda. Näin ollen saamme jännittää myös näiden tyttöjen tuloksia kuun aikana. Näistä lisää myöhemmin tuloksien tullessa.Koko lauman "perhepotretti"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti